Saariston siivoustalkoot xx.xx.2019 Norrskärillä

Retken ajankohtaa on jo kahdesti jouduttu lykkäämään tuulen ja aallokon takia, mutta tilannetta seurataan vielä jos vaikka lokakuun puolella onnistuisi…
******************************************************************************************************************************************************************************
MLY järjestää viime vuotiseen tapaan talkooreissun Norrskärille 6.-8.9. Saaren/saarien rannoille on ajelehtinut roskaa ja vanhaa oljyä, jota lähdemme keräämään pois. Lisäksi teemme aseman ylläpitämiseksi tarvittavia toimenpiteitä.
Yhdistys maksaa talkoolaisten kyydin tälle kaukaisella ulkosaarella, ja myös takaisin mantereelle. 11 nopeinta mahtuu mukaan. Talkoiden lisäksi huolehdimme asemarutiineista eli luvassa linnuston tarkkailua. Syksyllä ulkosaaren luokse voi ajautua jos jonkinlaista siivekästä, jota mantereella ei pääse näkemään.
Varusteeksi kannattaa ottaa mm. sään mukaista vaatetta, makuupussi/lakanat, eväät yksin tai kimpassa sopien, kiikarit ja/tai kaukoputki, työhanskat. Asemamaksun suorittaa jokainen asemalla käyvä. Maksu on 25 euroa vuodelle 2019.
Kelin mukaan sovitaan kyytiaikataulu kuljettajan (R.Stolpe, Söderudden) kanssa, mutta todennäköisesti perjantain lähtö on aamulla-aamupäivällä ja paluukyyti takaisin Söderuddenissa puolenpäivän jälkeen sunnuntaina.
Ilmoittaudu allekirjoittaneelle, tai kysy lisää.
Anne Paadar, pj.
050 351 4551